ESPANA 2008 - Hotel & restaurante (Romanian only)


- Mincarea si bautura excelente, odata ce incepi sa prinzi spilul, tinde spre preturi foarte decente chiar in zonele super-turistice; vinul casei intotdeauna foarte OK

- Stroganoff Iberico excelent, la fel baby octopus, amîndouå în Barcelona - Plaça Reial

- Prima seara in Barcelona: ajuns la hotel la 11:30pm; masa pe terasa pe Passeig de Gracia de la 12 la 1 noaptea, tapas foarte bune

- Madrid mai ieftin la capitolul restaurante, Toledo chiar si mai si…

- Customer service exclude de regula orice urma de zimbet, in special la receptii la hotel, ai zice ca esti scrutat sever in vederea recrutarii in vreun servici secret dupa expresia fetei amploiatilor (exceptii f. rare)

- Serviciul la restaurant super-prompt

- Sangria la preturi obscene (1 sangria la EUR12-15, e-adevarat pina la 1l paharul)

- Plictisit de paelle dupa 2 zile déjà; arros negro foarte aråtos dar nu formidabil

-

Mic dejun (inclus) out of this world la hotel H10 Universitat in Barcelona, include cava (sampanie) si vin alb in frapiera la mic dejun, mai mult de impresie artistica totusi, n-am vazut chiar pe nimeni sa se atinga de ele.

- Hoteluri exquisite la Madrid (Preciados) si Barcelona (H10 Universitat, camera cu pat king, raritate...) si super-bine amplasate pe deasupra. Primul hotel la Barcelona destul de basic, camera minuscula, dar foarte curat si super-bine amplasat si cu vedere foarte misto spre Placa Catalunya. H10 te asteapta cu sampanie la frapiera la receptie (on the house) cind te intorci la 1 noaptea de la plimbari pe Ramblas...

- Gelato cel putin la fel de bune ca in Italia

- Experienta misto – masa la Puerta de Barcelona service area, intr-un pasaj chiar deasupra autostrazii, vezi cum intra toate masinile la citiva metri dedesubtul mesei la care maninci.

- Apropos de service areas, « fast-food »-urile lor sint absolut excelente, nici urma de deep-fried stuff, chestii proaspete, aratoase si foarte bune.

Comments