Palm Atlantis Jumeirah - Dubai

Palm Atlantis – copie identicå a celui din Bahamas – se gåseste în capåtul lui Palm Jumeirah, unul din cele 4 seturi de insule create artificial si singurul complet functional pînå în prezent.

Ca så ajungi acolo iei autostrada care taie prin mijlocul insulelor si intrå pe sub apå pînå så ajungi acolo. Pe mijloc sînt complexe de condo-uri în care locuiesc vestici exclusiv (expati cu termenul déjà cunoscut), iar pe bratele laterale se gåsesc case (sau palate nu stiu cum så le zic) de multe milioane $, acolo nu se intrå så vizitezi, doar cumperi.


Alte 2 palm-uri sînt în constructie- Jebel Ali si Deira, iar The World e al patrulea complex de insule artificiale în constructie si då din avion forma continentelor, ba chiar fiecare insulå corespunde unei tåri.

Ce are Atlantis-ul asa de grozav ? Traditionalul acvariu gigant cu rechini, pisici de mare si alte jivine, restaurante super-elegante, terase foarte frumoase cu vedere la downtown si golf + statie de monorail de care tocmai au anuntat pe Dubai One cå s-a dat în functiune. Numai pentru turul åsta de monorail si m-as întoarce acolo. Lobby-ul si terasa cu vedere spre resort si downtown absolut formidabile.

Comments