ESPANA - vacanta 2008 part II (Romanian only)

May 2008
A 2-a oara la rind tara in care ne petrecem vacanta cistigå campionatul european (ultima data a fost Grecia in 2004, iar in 2000 am gresit de putin cu Italia care au fost vicecampioni) Torres rules !!!
http://youtube.com/watch?v=0D4ULd7WlyM&feature=related
De la citeva zile oprire in Barcelona la intoarcerea din Romania planificate initial, un bun venit stretching in program a dus la o vacanta de 9 nopti/10 zile in Spania + citeva ore de Amsterdam la dus spre Bucuresti. Fiecare din zilele petrecute in Spania a fost o experientå cel putin foarte plåcutå, unele spre nivel extaz. Urmeazå detalii including cîteva din cele 1200+ de fotografii cu care ne-am întors de-acolo. Jurnalul e pe portiuni in romglezå pt. cei de partea americanå a oceanului probabil familiare, cei din Europa (minus cei din Romania unde deja se vorbeste mai romglezå ca aici) vor avea evident obiectii, too bad nu poti multumi pe toatå lumea...
In sectiunea Tips pe dreapta am pus citeva tip-uri constatate pe propria piele metoda dat cu capul de pragul de sus, altele luate de la clasici in viata gen Rick Steves sau muritori de rind destul de amabili ca sa comenteze pe Tripadvisor.com
Barcelona-Bucuresti cu Wizzair e EUR50 cu aterizare la Baneasa unde arata ca statia de rata de la Slobozia, iar calatorii pe cursele venind de la Roma si Barcelona sint chiar de pe la Slobozia e un du-te vino teribil monser si manelele "care este" mai ales de pe soneriile celularelor "vuieste" in zona de asteptare like there's no tommorrow.
Divagatii absolut off-topic:
Daca tot veni vorba de manele, fotografia pe care regret ca n-am facut-o e cu afisul electoral al lui Vanghelie (primarul de la sectorul 5 din Bucuresti pt. cei care s-au dezradacinat complet si pe care-i invidiez, eu inca mai pierd timpul citind ziare romanesti pe internet desi dupa o suma rotunda de ani de cind am parasit spatiul carpato-dunarean).
De fapt textul afisului e o capodopera de sine statatoare: "MA LUPT CU SISTEMUL DE INTERESE !" Era sa scap volanul din mina cind am trecut pe bulevardul cu fintini (fost Victoria Socialismului asupra intregului popor) si mi-a aparut in cale afisul asta care mi-a schimbat viata. Imi retrag afirmatia anterioara, nu mai regret ca n-am facut poza, de-aia s-a inventat internetul uite-o aici:
Orice poti sa zici despre Romania numai ca e plicticoasa asta ar fi chiar o gogomanie sa afirmi.
Realitatea TV, OTV, DDTV, toate mustesc de chestii ardente cu titluri gen "Fantoma lui Elodia a reaparut", "Politistul Cioaca nu recunoaste, Irinel si Monica, Ministrul Remes si cîrnatii, etc." , numai unul si unul.
E o animatie absolut necunoscuta noua de partea astalalta a oceanului, mai ales mai la nord unde stirile "hot" se refera citeodata la pompierii care au salvat vreo pisica care nu mai putea sa coboare din copac sau alte asemenea.
Inca ceva, Mondenii cu Vanghelie la doctor, este antologic - aveti rabdare 1.05 minute sau faceti forward pina apare Vanghelie Marean - candidat la Oscar-ul pt. cel mai bun YouTube strain 2008:
Ok ok ok o sa deschid un blog nou de comentarii politice de vor crapa de invidie toti analistii profesionisti care este. Back to jurnalul de travel acum, toate posturile sint disponibile pe dreapta, click pe ele...

Comments